castígate

blog del 1r ESO E de l'IES Ramon Llull

2.ca.10 ESPORLES I BANYALBUFAR

Dilluns passat anàrem d’excursió a peu d’Esporles a Banyalbufar passant pel port del Canonge. Vàrem gaudir d’un temps perfecte: ni fred ni calor, ni pluja ni vent. Poguérem contemplar un paisatge paradisíac entre la muntanya i la mar. A més, vàrem veure tota classe de plantes: càrritx, pins, alzines, garrovers, ametlers, …. El torrent d’Esporles anava ple d’aigua. Pel camí de tornada hi havia una cabana de carboner i una sitja, on antigament es fabricava carbó. Hi havia marges fets de paret seca i cases de possessions. Després de caminar uns deu quilòmetres, arribàrem a Palma ben oxigenats. Qualcú estava una mica cansat.
Ara hem d’escriure un comentari sobre aquesta excursió, dividit en tres parts: una narrativa, una poètica i una teatral, repassant els gèneres literaris que hem estudiat. S’ha d’entregar dimecres que ve, juntament amb el còmic del concurs de sant Jordi. Aprofitau el pont per a fer bona feina.

24 febrer 2010 - Posted by | català, exercicis, material, Uncategorized | ,

3 comentaris »

  1. Però, que s’han descriure les redaccions al quadern o amb un comentari a es blog?

    Comentari per llorensete | 28 febrer 2010 | Respon

  2. Aquesta sortida és la que més m’ha agradat, perquè em anat tots els primers i perquè era més lliure. M’ho he passat molt bé, sobretot al temps lliure, que vàrem pujar a una arbre, ens vàrem banyar els peus a la mar i vàrem poder fer amics nous. Jo ja havia anat a n’aquesta excursió unes tres vegades, però aquesta és la que m’ha agradat més. Respecte al còmic jo ja tenc una idea, però per ara no té res a veure amb el paisatge que varem veure.

    Comentari per aina | 24 febrer 2010 | Respon

  3. Bernat, per jo, l’excursió va ser fantastica. Ens varem enfilar als arbres, ens banyarem els peus a l’aigua, varem jugar amb nins d’altres classes i sobretot ens divertirem molt. Varem veure el mar, les plantes, i gaudirem molt de la naturalesa, que ens servirà d’inspiració per fer el còmic.

    Comentari per claudiapg | 24 febrer 2010 | Respon


Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: