castígate

blog del 1r ESO E de l'IES Ramon Llull

Tauler d’anuncis

4 de març

Examen de català: accentuació, determinants, el verb, gèneres literaris, llengües romàniques i classes de diccionaris.

5 de març
Presentar el treball de català del llibre de lectura i fer-ne l’examen.

Setmana del 15 al 20 de febrer
Examen d’accentuació

Els següents alumnes encara no han recuperat l’examen d’accentuació de català: Hao, Llorenç, Johanna, Laura, Gabriel, Carles, Diego, Juan Miguel i José Luis.

Diari: no enviar el resum diari per a la seva publicació serà penalitzat amb una amonestació.

Tutoria:

  • Els alumnes que no facin els deures quedaran castigats de 14:00 a 15:00 dimecres, dijous i divendres. Si continuen sense fer-los, hauran de venir per les tardes de 17:00 a 19:00. Si acumulen amonestacions juntament amb la falta de rendiment acadèmic, es prendran altres mesures.
  • El proper dijous febrer 18 assistirem a l’activitat de música i danses del Senegal a La Caixa.Sortirem del centre a les 11:00 i tornarem durant el segon pati. La sortida només afectarà les classes entre 11:00 i 13:00 hores. Emili, Bernat i Maria acompanyaran el grup durant la sortida.
  • El dilluns 22 de febrer tindrà lloc l‘excursió al Port des Canonge que s’havia programat per al primer trimestre i que hi va haver de cancel lar a causa del mal temps. Es recorda que cal portar calçat còmode, roba d’abric, un impermeable per si plou i menjar: aigua, fruita i entrepà. La sortida serà a les 8:00 i la tornada cap a les 14:30.

Anglès:

  • El proper dimecres, 17 de febrer, es quedaran castigats de 14:00 and 15:00 els alumnes que no van fer els deures d’anglès la setmana passada: Els comentaris al post 2.en.19. no van ser resposts en els terminis establerts. El diumenge 14, a les 21:00 hores, Jose luis Pélaez, Llorenç Reynés, Juan Miguel i Hao Chen segueixen sense enviar els posts.

Llistat d’alumnes castigats dimecres 17 de febrer:

Laura Achrich, Marta Alemany, Tatiana Diéguez, Xisco Garcia, Jose Luis Pélaez, Juan Miguel Romero, Llorenç Reynés i Hao Chen

  • Els alumnes que no hagin pagat els 6 euros per cobrir el transport de la excursió al Port des Canonge el dilluns 22 de febrer, hauran de fer-ho aquesta setmana . L’excursió és una activitat formativa i és obligatòria.
  • Es recorda que els justificants de faltes només s’accepten si es lliuren el dia que s’incorpora l’alumne al centre després de la seva absència.Les absències o retards a les 8:00 del matí no es justificaran excepte en casos puntuals. Quan els alumnes tinguin retard, els pares presentaran igualment l’imprès signat explicant el motiu del retard, que es justificarà, o no, a discreció de la tutora i de la direcció d’estudis, tenint sempre en compte l’excepcionalitat d’aquest.

Setmana del 8 al 14 de febrer

Tutoria:
Els alumnes que no hagin pagat els 6 euros per cobrir el transport de la excursió al Port des Canonge, hauran de fer-ho la setmana que ve. L’excursió és una activitat formativa i és obligatòria.
La professora d’alemany, Virtudes Garcia, ha sancionat a tot el grup a quedar de 14:00 a 15:00 hores dimecres 10 de febrer. Per segona vegada en la mateixa setmana, els alumnes de francès es van dedicar a interrompre i molestar els seus companys sense esperar que finalitzés la classe.

Es recorda que els justificants de faltes només s’accepten si es lliuren el dia que s’incorpora l’alumne al centre després de la seva absència.
Les absències o retards a les 8:00 del matí no es justificaran excepte en casos puntuals. Quan els alumnes tinguin retard, els pares presentaran igualment l’imprès signat explicant el motiu del retard, que es justificarà, o no, a discreció de la tutora i de la direcció d’estudis, tenint sempre en compte l’excepcionalitat d’aquest.

Examen d’accentuació de català

El proper divendres, dia 12, a les 14’10 h., a l’aula de 1r E, hi haurà l’axamen de recuperació d’accentuació de català. L’han de fer tots els alumnes que varen suspendre la primera prova i no aconseguiren accentuar  correctamente totes les paraules de la primera pregunta del següent examen. Tots han estat informats personalment pel professor.

Diari:
A partir d’aquesta setmana, no enviar el resum diari per a la seva publicació serà penalitzat amb una amonestació.

El divendres 5 a les 18:00 hores encara no s’ha rebut el resum del dia 4.


%d bloggers like this: